Όροι & Προυποθέσεις

 1. Tι χρειάζεται για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο;

  Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χρειάζεστε Ελληνική , Ευρωπαική η Διεθνή άδεια οδήγησης σε ισχύ, την ταυτότητά σας ή το διαβατήριο σας H άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 έτη πριν την ημερομηνία ενοικίασης του οχήματος.

 2. Ποιο είναι το όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου;

  Για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας σας. Ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει αρκεί να έχετε άδεια οδήγησης εν ισχύ.

 3. Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ιδίων ζημιών;

  Όλα τα οχήματα της LEADER Rent a Car καλύπτονται από μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ιδίων ζημιών. Αυτό σημαίνει οτι έχετε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε σας συμβεί στην Ελλάδα με ένα από τα αυτοκίνητά μας. Σε περίπτωση που ευθύνεστε εσείς για μία ζημιά ή κλοπή στο όχημα που έχετε ενοικιάσει από εμάς τότε μέχρι το ποσό της απαλλαγής πληρώνετε εσείς την ζημιά ή την κλοπή του οχήματος, ενώ η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει το υπόλοιπο ποσό. Το ποσό της απαλλαγής ξεκινάει από τα 400€ για τα οχήματα της κατηγορίας Α και αυξάνεται ανάλογα την κατηγορία που θα επιλέξετε.

 4. Μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο χωρίς απαλλαγή;

  Βεβαίως μπορείτε να ζητήσετε να έχετε πλήρη κάλυψη χωρίς την απαλλαγή ιδίων ζημιών. Η παροχή αυτή δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και με αύξηση του ποσού της κράτησης.

 5. Έχετε οδική βοήθεια;

  Όλα μας τα οχήματα έχουν οδική βοήθεια μαζί με την ασφαλιστική τους κάλυψη για όλη την Ελλάδα.

 6. Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

  Το LEADER Rent a Car παραδίδει και παραλαμβάνει αυτοκίνητα σε όλη την περιοχή και σε όλα τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

 7. Έχετε 24ωρη εξυπηρέτηση;

  Εμείς σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, μέσω τις ιστοσελίδας μας. Επίσης παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα όλες τις ώρες σε όλη την Χαλκιδική , την Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Καλέστε όλο το 24ωρο στο τηλ.+30 6936854795 για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Αλλαγή γλώσσας