Ευρωπαϊκή Ενωση

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ο στόλος μας

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Παράδοση αυτοκινήτου και μεταφορές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

ΓΙΑΤΙ να επιλέξετε το LEADER

01
Εκπτώσεις

Προσφέρουμε εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες, ενώ προσφέρουμε έκπτωση 15% για έγκαιρες κρατήσεις ή για μακροπρόθεσμη κράτηση από 30 ημέρες και πάνω.

02
ΧΩΡΙΣ κρυφές χρεώσεις

Σας προσφέρουμε τα πιο νέα μοντέλα χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις

03
Οικονομία

Προσφέρουμε οικονομικά αυτοκίνητα υβριδικά ή με πετρέλαιο. Ο στόλος μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα, ενώ το 90% αυτών είναι αυτόματα. Απολαύστε την οδήγηση – ξοδεύοντας λιγότερα.

04
Extras

Παραδίδουμε το αυτοκίνητο όπου ζητήσετε στην περιοχή της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης – μπορείτε να το ζητήσετε 24 ώρες/7 ημέρες. Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση στο αεροδρόμιο για κρατήσεις 3 ημερών ή περισσότερο. Παρέχουμε επίσης παιδικό κάθισμα και σύστημα GPS.

Η πλοήγηση σε μια ολόκληρη νέα περιοχή με το δικό σας πρόγραμμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη από ότι με την ενοικίαση του αυτοκινήτου από το LEADER-RENT A CAR. Μόλις φτάσετε στην Ελλάδα, μπορείτε με ανυπομονησία να την εξερευνήσετε αμέσως. Εκτός από την ελευθερία να οδηγείτε σε συναρπαστικές νέες τοποθεσίες τις δικής σας επιλογής , μπορείτε να προγραμματίσετε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά αξιοθέατα που θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον σας.

Αλλαγή γλώσσας