Εκδρομές

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Μεταφορά με πολυτελές minibus αυτοκίνητο στα Λουτρά Πόζαρ. Μόλις 100 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη υπάρχει το χωριό Λουτράκι που κρύβει ένα θαύμα της φύσης, μια εξαιρετική πηγή φυσικών μεταλλικών θερμών υδάτων .Μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό νερό κάνοντας μια βουτιά στους φυσικούς θύλακες νερού παραπλεύρως του ποταμού ή να χαλαρώσετε στην διαμορφωμένη πισίνα . Λειτουργούν επίσης και ιδιωτικές πισίνες για να μην σας ενοχλεί τίποτα. Η περιοχή προσφέρεται επίσης για περιπάτους και καλό φαγητό και αποτελεί ένα καταπληκτικό προορισμό για αναψυχη.

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σε μια καταπράσινη τοποθεσία με υπέροχη θέα, έχει διαμορφωθεί ένα υπέροχο πάρκο γεμάτο ψηλά πλατάνια και ανθισμένα παρτέρια. Εδώ, ο Μεγάλος Καταρράκτης ή Κάρανος, ο μεγαλύτερος στον ελλαδικό χώρο, μετά από «ελεύθερη πτώση» 70 μέτρων, σκορπίζει τα νερά του με δύναμη και ορμή, δημιουργώντας ένα πυκνό νοτισμένο σύννεφο. Πίσω από την τεράστια υδάτινη κουρτίνα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι απ΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια το επιβλητικό θέαμα αλλά και τη θέα στον εύφορο μακεδονικό κάμπο.Στο κάτω μέρος του Μεγάλου Καταρράκτη ανοίγεται ένα μικρό σπήλαιο με πετρώματα μεγάλης γεωλογικής αξίας.Το Πάρκο συνεχίζεται σε χαμηλότερο επίπεδο μέσα από λιθόστρωτα μονοπάτια, όπου σάς περιμένει μία διπλή έκπληξη! Ο διχαλωτός καταρράκτης Λάμδα, ο οποίος αφού ξεσπάσει την ορμή του στους βράχους , ανοίγει στα δυο και καταλήγει αφρισμένος σε δύο καταπράσινες λίμνες.
Το Πάρκο συνεχίζεται σε χαμηλότερο επίπεδο μέσα από λιθόστρωτα μονοπάτια, όπου σάς περιμένει μία διπλή έκπληξη! Ο διχαλωτός καταρράκτης Λάμδα, ο οποίος αφού ξεσπάσει την ορμή του στους βράχους , ανοίγει στα δυο και καταλήγει αφρισμένος σε δύο καταπράσινες λίμνες.
Έχοντας τον ήχο των νερών σαν μόνιμη μουσική υπόκρουση στ΄αυτιά σας μπορείτε να συνεχίσετε το σεργιάνι σας στο Υπαίθριο Μουσείο Νερού, στο Ενυδρείο και στο Μουσείο Υδροκίνησης.

ΜΕΤΕΩΡΑ

Εκδρομή στα Μετέωρα. Είναι ένα μέρος όπου βρίσκονται μοναστήρια που κτίστηκαν τον 14ο αιώνα από μοναχούς ασκητές . Μετέωρα μοιάζουν με κάθετους πυλώνες, που φτάνουν σε ύψος τα 600 μέτρα. Οι βράχοι αυτοί δημιουργήθηκαν περισσότερο από 60 εκατομμύρια πριν. Πριν από χρόνια, όταν η περιοχή ήταν γεμάτη με προϊστορική θάλασσα , σχηματίστηκαν αυτές οι παράξενες μορφές κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης έκθεσής τους στον αέρα και το νερό.

ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Μεταφορά με πολυτελές αυτοκίνητο mini bus στο Σπήλαιο των Πετραλώνων. Το σπήλαιο των Πετραλώνων βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο ανατολικά από το χωριό Πετράλωνα και 50 χιλιόμετρα νοτιoανατολικά της Θεσσαλονίκης. Η ανακάλυψη του σπηλαίου χρονολογείται το 1959, και εκεί ανακαλύφτηκε το κρανίο του προϊστορικού ανθρώπου, που βρέθηκε εκεί και απέδειξαν ότι η ηλικία του κρανίου που βρέθηκε ήταν 700.000 περίπου χρόνων, γεγονός που τον ανέδειξε ως τον αρχαιότερο Ευρωπαίο.Σήμερα ο επισκέπτης θα θαυμάσει και τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες του σπηλαίου.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΝ

Μεταφορά με πολυτελές mini van αυτοκίνητο στον Όλυμπο. Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας γνωστό παγκοσμίως κυρίως για το μυθολογικό του πλαίσιο, καθώς στην κορυφή του κατοικούσαν οι Δώδεκα «Ολύμπιοι» Θεοί σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες .Κάθε χρόνο χιλιάδες φυσιολάτρες επισκέπτονται τον Όλυμπο, για να θαυμάσουν από κοντά τη γοητεία της φύσης του και να χαρούν την περιήγηση στις πλαγιές του και την κατάκτηση των κορυφών του.
Δίον είναι ένα μικρό χωριό με τεράστια ιστορική σημασία, χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου. Αν λοιπόν βρεθείτε στον Όλυμπο, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Δίον και να περάσετε μια μέρα θαυμάζοντας τα επιτεύγματα των Αρχαίων Μακεδόνων.

ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

Μεταφορά στο Κοιμητήριο του γέροντος Παίσιου. Χιλιάδες είναι οι πιστοί που καθημερινά προσκυνούν στον τάφο του σύγχρονου Αγίου, του Γέροντος Παϊσίου. Άνθρωποι από κάθε μέρος της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, ταξιδεύουν για να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου. Ο Άγιος Παΐσιος στις 12 Ιουλίου 1994 εκοιμήθη εν Κυρίω κι ετάφη δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Αν επιθυμείτε, μπορούμε να κανονίσουμε μια εκδρομή στο Άγιο Όρος, το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής το οποίο είναι και το πιο όμορφο και εμπνευσμένο απ ‘όλα. Εκεί υπάρχουν είκοσι Ορθόδοξα μοναστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Μονής του Αγίου Παντελεήμονα . Σήμερα το Άγιο Όρος είναι ένα αυτόνομο κράτος σχεδόν 336 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, το οποίο έχει το δικό του καταστατικό αναγνωρισμένο από την ελληνική κυβέρνηση, και το Κοινοβούλιο.

ΒΕΡΓΙΝΑ

Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Βεργίνας στον τάφο της Περσεφόνης, κτισμένο με ιδιαίτερη προσοχή από μεγάλους πώρινους γωνιόλιθους το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία του είδους του και από τα εντυπωσιακότερα αξιοθέατα της περιοχής, Το Ανάκτορο Αιγών ένα από τα σημαντικότερα κτήρια της αρχαίας Ελλάδας. Στα ριζά του λόφου της ακρόπολης των Αιγών σε ένα υπερυψωμένο άνδηρο που δεσπόζει στο χώρο και σημαδεύεται από μια αιωνόβια βελανιδιά, σώζονται τα εντυπωσιακά ερείπια του ανακτόρου του Φιλίππου Β. Ανακαλύψτε τους μυστικούς συμβολισμούς γύρω από τις ακτίνες του «Ήλιου της Βεργίνας», ο οποίος απεικονίζεται πάνω στη χρυσή λάρνακα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Η Ελλάδα θεωρείτε το κορυφαίο κέντρο της Ευρώπης στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων γούνας.
Τα προϊόντα αυτά εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο.
Οργανώνουμε εκδρομές αγορών στην Καστοριά .Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές που είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνες που εμφανίζονται σε άλλα καταστήματα της χώρας σας . Η πόλη της Καστοριάς βρίσκεται στην όχθη της λίμνης της Καστοριάς , 650 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μια γαλήνη κοσμεί τον τόπο εναρμονισμένη με τα κύματα του Αιγαίου που αγγίζουν μουσικά τα απόκρημνα βράχια και μουρμουρίζουν το ατελείωτο τραγούδι τους στην σκοτεινή θαλασσινή σπηλιά καθώς ανακατεύονται με το θεϊκό που βγαίνει από τα σπλάχνα αυτής της αγιασμένης γης για να θεραπεύσει την ψυχή και το σώμα.
Από τα έγκατα της γης αναβλύζουν τα Ιαματικά νερά της Αγίας Παρασκευής. Με τη μοναδική σύσταση των χημικών στοιχείων που περιέχουν και τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα.
Πάνω στα βράχια, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με θεά το Αιγαίο Πέλαγος υπάρχει ένα υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο της Αγίας Παρασκευής.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όγκος της ψυχαγωγικής δραστηριότητας βρίσκεται στην κοντινή πόλη της Θεσσαλονίκης .Για την επίσκεψη της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να αφιερώσετε μια-δυο μέρες, έτσι ώστε τα παιδιά αντλήσουν τη μέγιστη ικανοποίηση από την διασκέδαση που βρίσκεται εκεί .Ανάμεσα στα κύρια αξιοθέατα της πόλης της Θεσσαλονίκης όπως τον Λευκό Πύργο ,Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου , Βυζαντινά τείχη και Κάστρα , Πλατεία Αριστοτέλους, για τα παιδιά είναι το Ζωολογικό Πάρκο , το Magic Park, Πάρκο των Δεινοσάυρων καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια πάρκα στην Ευρώπη η Waterland.

Αλλαγή γλώσσας